Fotografiranje vjenčanja

Svojom kreativnošću osigurati ćemo Vam kvalitetne i profesionalne fotografije Vašeg najljepšeg dana u životu. Uživamo u fotografiranju i snimanju svih trenutaka koje pokreće ljubav. Odaberite nas da budemo dio vama posebnih tenutaka.

02

Fotografiranjem vjenčanja bilježimo sve bitne trenutke iz raznih kutova, a krajnji rezultat je kvalitetan presjek fotografija.

Fotografije viskoke rezolucije isporučujemo na DVD-u i USB-u. Svaka naša fotografija dorađena je dodatnom obradom u crno-bijeloj i kolor tehnici. Prema želji mladenaca u mogućnosti smo izraditi fotoknjigu.

Omogućit ćemo Vam da uživate potpuno i opušteno, dok mi bilježimo i stvaramo trajne uspomene.

Creative Weddings svakom vjenčanju pristupa individualno imajući na umu Vaše želje, ideje i očekivanja tako da se snimanja mogu obavljati i "dan prije" ili "dan poslije" na razičitim lokacijama. Omogućiti ćemo Vam da uživate potpuno i opušteno, dok mi bilježimo i stvaramo trajne uspomene.

24

Fotografiranje iz zraka: zabilježiti ćemo Vaše vjenčanje iz još dosad neviđene perspektive koristeći posebno prilagođene visokokvalitetne bespilotne letjelice koje nam omogućavaju da snimimo veći broj detalja s različitih visina. Fotografijama iz zraka našim mladencima nudimo jedinstvene kadrove koji se ne mogu postići tradicionalnim pristupom.
Upit za ponudu

View the embedded image gallery online at:
https://www.creativeweddings.hr/fotografiranje#sigProId25d308b64a