Live streaming vjenčanja: Vaš najposebniji dan uživo na društvenim mrežama

Novi svjetski trend u organiziranju vjenčanja zasigurno je prijenos uživo na društvenim mrežama. Creative Weddings prvi u Hrvatskoj omogućuje Vam live streaming vama najposebnijeg dana, putem najpopularnijih društvenih mrežama Facebook ili YouTube. Vaše sudbonosno "da" tim putem mogu pratiti prijatelji i rodbina iz cijelog svijeta, uz vrhunsku kvalitetu zvuka i slike. Naime, u mogućnosti smo ponudi live streaming obreda vjenčanja u crkvi ili kod matičara, a sve prikazano snimamo s više kamera u HD kvaliteti, kako bi svaki detalj bio zabilježen.

Creative Weddings: Live streaming vjenčanjaVaše vjenčanje prikazivat će se najširem krugu vaših pratitelja na društvenim mrežama, koji će dobiti obavijest kada započne samo događanje. Tim putem svi online posjetitelji moći će napisati čestitku ili lajkati video te tako sudjelovati u samom vjenčanju.

Za vas izrađujemo posebnu internetsku stranicu na kojoj ćemo prikazivati Vaše vjenčanje. Imajte na umu da nema ograničenja u broja gledatelja putem internetskog prijenosa uživo stoga možete dijeliti svoju web-lokaciju sa što je moguće više prijatelja i obitelji! Posjetitelji koji nisu aktivni na društvenim mrežama moći će tim putem pristupiti vašem vjenčanju.

Nakon završenog snimanja kompletan video materijal dostupan je odmah online te ga je moguće i naknadno pogledati, a Creative Weddings mladencima isti isporučuje na USB-u.

creative weddings live streaming 2

Karakteristike:

  • Prijenos uživo iz crkve ili kod matičara (druge lokacije dogovaraju se zasebno)
  • Neograničen broj gledatelja – pozovite svih kojih poznajete
  • Zasebna internetska stranica za posjetitelje koji nisu aktivni na društvenim mrežama
  • Vrhunska kvaliteta slike i zvuka (HD)
  • Mogućnost prijenosa na više platformi istovremeno: Facebook, YouTube i web
  • Pristup putem računala, mobitela i tableta
  • Snimanje s više kamera
  • Koristimo najmoderniju audio-vizualnu opremu i neprestano pratimo trendove
  • Isporuka snimljenog materijala na USB-u

Creative Weddings

Prijatelji i rodbina koja ne može prisustvovati najvažnijem danu u vašem životu, tako će, putem malih ekrana doživjeti sreću i veselje vašeg vjenčanja. Creative Weddings novom uslugom na tržištu na jedinstven način priča do sada najposebnije ljubavne priče.

Upit za ponudu